Cijenjeni posjetitelji Dobro došli na stranice Dječjeg vrtića "Radost" iz Vele Luke.


U petak, 23.05., Vela Luka je imala čast biti domaćin 13. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Dubrovačko-neretvanske županije. Svake godine, pod geslom 'i ja ću biti olimpijac', naši predškolci se ozbiljno pripremaju ne bi li dali najbolje od sebe u disciplinama poput trčanja, bacanja loptice i igranja nogometa. Znojili smo se, ali i dolazili kući s vrijednim medaljama.

Tako je bilo i ove godine. Uz prednost domaćeg terena izborili smo ukupno 6 medalja za naš dječji vrtić i tako bili 6. u konkurenciji 13 vrtića naše županije. Brončanu medalju za štafetu 4x25 metara osvojio je muški četverac: David Andreis, Ivan Barčot, Damir Marinović i Ivan Žanetić.

Stipe Borovina osvojio je brončanu medalju za skok u dalj, a Katarina Surjan izborila je srebrnu medalju u trčanju na 50 metara za curice. Nije nevažno spomenuti i kako je naša trenerica Cvjetana Tabain ove godine osvojila zlatnu medalju u konkurenciji teta u trčanju na 50 metara.

Još jednom zahvaljujemo svima koji su nam pomogli u realizaciji ove hvale vrijedne manifestacije. Veliko hvala trenerima Cvjetani i Igoru, upravi Hajduka, svim volonterima u crvenim majicama, glasnim navijačima s tribina, a ponajviše Borisu Dragojeviću.

Bravo mali zeleni - najsportaši Vele Luke!
Galeriju slika možete pogledati ovdje.

 © 2015 Dječji vrtić "Radost" Vela Luka. Sva prava zadržana.

Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).