Cijenjeni posjetitelji Dobro došli na stranice Dječjeg vrtića "Radost" iz Vele Luke.

U Dječjem vrtiću Radost danas se održala prava pravcata mađioničarska predstava! Mađioničar Figi pravog imena Carlo Leskošek izveo je predstavu pod nazivom 'Mucalo'. Djeca su se od samog početka glasno smijala jer je mađioničar Figi jako nespretan pa je, pokušavajući ih zabaviti, gubio cipele, maramice i loptice.

Zato je dobro da se odlučio potražiti pomagače među djecom, a oni se bome nisu bojali pomoći. Puhali su, čarobirali, mahali prstićima i na kraju je sve dobro prošlo. No ipak, imali smo kraj kakvom se definitivno nismo nadali. Puhali smo balon i u strahu čekali da eksplodira kad li ono, uz zvuk puknutog balona, sobom odjednom poletjela bijela grlica. Što od straha, što od iznenađenja, što od uzbuđenja i veselja svi smo se dobro nasmijali, a Tina je imala čast da se grlica odmori upravo na njenoj glavi. Sva sreća sve je dobro prošlo i svi smo imali priliku pogladiti slatku, malu ptičicu.
Mađioničar Figi nam se zahvalio na svoj pomoći i oprostio se od nas do sljedećeg puta. Nama samo ostaje da se pitamo čime će nas drugi put iznenaditi.

Galeriju fotografija možete pogledati ovdje.

 © 2015 Dječji vrtić "Radost" Vela Luka. Sva prava zadržana.

Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).