Cjenjeni posjetitelji u navedenoj kategoriji možete pročitati naše najnovije obavijesti.


Ne biste vjerovali koliko to igranje, crtanje, plesanje, recitiranje i pripremanje za školu iscrpi jednog klasičnog predškolca. I zbog toga smo rekli: 'Dosta!', obukli se u pidžame, skupili svu potrebnu opremu i išli spavati!

Opširnije: Maškare, ča mogu maškare?

Ove nedjelje, 21.12., bilo je, složit ćete se, najslađe paljenje svijeće na našem luškom adventskom vijencu. Uredili su nas i 'zbrojili', a mi smo svima pokazali koliko smo bili vrijedni s našim tetama. Program je bio prigodan pa su neki čak i zapjevali s nama, a odrecitirali smo složno i veselo.

Opširnije: IV. adventska nedjelja

U petak, 21.02., doručkovali smo, sredili se i krenuli po novu dozu kulture. Naime, čuli smo kako je povodom Valentinova u Galeriji Centra za kulturu otvorena prigodna izložba pa smo išli provjeriti o čemu se tu točno radi.

Opširnije: Posjet Galeriji Centra za kulturu

Dječji vrtić Radost je organizirao posjet predškolske djece knjižnici 'Šime Vučetić' u Veloj Luci. Dječica su imala priliku upoznati knjižnicu iznutra, porazgovarati s tetom knjižničarkom kao i čuti jednu novu priču... Nakon što su zainteresirano slušali i naučili što je to najdragocjenija stvar na svijetu mogli su se i poigrati s nekom od mnogobrojnih igračaka koje knjižnica nudi.

Opširnije: Obilježavajući Mjesec hrvatske knjige

 © 2015 Dječji vrtić "Radost" Vela Luka. Sva prava zadržana.

Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).