Cjenjeni posjetitelji u navedenoj kategoriji možete pročitati naše najnovije obavijesti.

Najmanja luška Mafrina u utorak, 18.03. imala je svoj prvi nastup. Manifestacija u sklopu koje se nastup održao bila je organizirana povodom Dana općine Vela Luka na pijaci crkve Svetog Josipa. Vrtić su od ranih jutarnjih sati preplavile stare luške nošnje, a ovogodišnji predškolci bili su sređeni do neprepoznatljivosti. Ozbiljne hlače, crveni pasevi, duge haljine, pletenice, ružice – sve je bilo na svom mjestu.

Uz osnovnoškolce koji su isto tako otplesali par tradicionalnih luških plesova te malu Kumpaniju naši Mali Mafrinaši pokazali su kako su dobro uvježbali Vrtajicu, Četiri pasa i Pritilicu. Obzirom na to da su plesali ispred velike publike i to po prvi puta nastup je bio odličan te je u skladu s tim i nagrađen velikim pljeskom.

No, vježbanje Mafrine nije tu završilo. Naime, naši ovogodišnji predškolci imat će priliku već u ponedjeljak, 24.03., ponovo nastupati. Ovaj put to će biti u sklopu tradicionalne izložbe u čast Svetog Josipa. Dođite i podržite ih i usput bacite oko na našu prodajnu izložbu gdje će vam se svi mališani Dječjeg vrtića Radost prestaviti sa svojim uradcima koji su nastajali kroz ovu godinu.

Vidimo se! :)

 © 2015 Dječji vrtić "Radost" Vela Luka. Sva prava zadržana.

Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).