Cjenjeni posjetitelji u navedenoj kategoriji možete pročitati naše najnovije obavijesti.

U četvrtak, 09.06.2015., u dvorištu Dječjeg vrtića Radost održana je završna priredba ovogodišnjih predškolaca. Naši najozbiljniji vrtićarci ovim nastupom zaokružili su napornu, ali zabavnu i poučnu godinu prepunu veselih uspomena.

Opširnije: Završna priredba predškolaca

U utorak, 31.05., održan je još jedan Olimpijski festival dječjih vrtića Dubrovačko-neretvanske županije. Domaćin su ove godine bili Dječji vrtići s područja Dubrovnika.

Dugo putovanje je kao i inače bilo popraćeno smijehom i pjesmom te naravno ponavljanjem tekstova za skoru priredbu. U Dubrovniku nas je dočekalo sunce, čak toplije nego što smo naručili, ali nije nas omelo da damo sve od sebe. Kad su 'Mali zeleni' istrčali na teren svaka neozbiljnost je prestala. I znate što?

Opširnije: Olimpijski festival dječjih vrtića

U petak, 12.06.2015., u dvorištu dječjeg vrtića Radost održana je završna priredba ovogodišnjih predškolaca. Naši najozbiljniji vrtićarci ovim nastupom zaokružili su napornu, ali zabavnu i poučnu godinu prepunu veselih uspomena.

Opširnije: Završna priredba dječjeg vrtića Radost

Temeljem članka 24., 25. i 26. Zakona o predškolskom odgoju i naobrazbi (N.N.10/97 i 107/07), Upravno vijeće Dječjeg vrtića Radost Vela Luka, raspisuje NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme.

Opširnije: NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme

U utorak, 02.06., održan je 14. Olimpijski festival dječjih vrtića Dubrovačko-neretvanske županije.

Opširnije: Mala olimpijada 2015

 © 2015 Dječji vrtić "Radost" Vela Luka. Sva prava zadržana.

Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).