Cjenjeni posjetitelji u navedenoj kategoriji možete pročitati naše najnovije obavijesti.

 

 

 

Zatvarajući obilježavanje Dana kruha, sa zadovoljstvom objavljujemo kako smo umijesili i ovogodišnje lumblije!

U organizaciji Općine Vela Luka i TZO Vela Luka i ove godine održava se manifestacija 'Stajun od lumblije 2020', koja je prilagođena trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Budući će se natjecanje nastaviti virtualno, Dječji vrtić Radost odlučio je podržati ovu manifestaciju te sudjelovati na drugačiji način ove godine. Moramo naglasiti da vrtić već četvrtu godinu za redom sudjeluje sa velikim zadovoljstvom. Ono čime se posebno možemo pohvaliti da smo osvojili dvije godine za redom nagradu za najbolje izložbeno mjesto. Smatramo da je važno da naša djeca uče o važnosti ovog običaja koji je poseban za naše mjesto. Roditelje naših predškolaca ove godine nismo opterećivali nabavkom sastojaka zbog svih ovih mjera kojih se moramo pridržavati. Mi u vrtiću smo se pobrinuli za sve potrebno za ukusnu lumbliju te djeci željeli što više približiti običaj pravljenja lumblije uoči dana Svih Svetih.

U srijedu 28.10., cijela predškolska grupa zaprljalja je ruke zajedno s njihovom odgojiteljicom,kuharicom i ravnateljicom vrtića. Dječica su napravila male 'vrtićke lumblije' kako ih od milja volimo zvati i ubrzo je zamirisalo u kuhinji naše kuharice, po čijem receptu se lumblije i prave. Njezino budno oko pazi da se lumblije dobro umijese te ispeku.

U četvrtak, 29.10. svi smo se počastili, trud i rad naših predškolaca nahranio je trbuščiće sve djece i djelatnika Dječjeg vrtića Radost. Ostavili smo i jednu za „Prvo međunarodno virtualno natjecanje u izradi lumblije“ gdje ćemo uz ostale natjecatelje prezentirati i svoju vrtićku lumbliju.


Svakako pogledajte kako smo se i ove godine trudili, podržite nas.

 

Sličice možete pogledati u galeriji slika.

 

 

 

 © 2015 Dječji vrtić "Radost" Vela Luka. Sva prava zadržana.

Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).