Cjenjeni posjetitelji u navedenoj kategoriji možete pročitati naše najnovije obavijesti.

U ponedjeljak, 14.03., priredili smo već tradicionalnu Izložbu dječjih radova koja se uvijek održava u danima proslave Dana Općine Vela Luka. Ove godine smo unaprijed naručili da nam ne pada kiša pa je sva mnogobrojna publika u atriju Centra za kulturu mogla vidjeti prvi ovogodišnji nastup Male mafrine.

Opširnije: Nastup Male mafrine u atriju Centra za kulturu

Gradsko društvo Crvenog križa Korčula u skladu s programom Službe spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja Hrvatskog Crvenog križa za djecu u vrtićima Otoka i Orebića kroz mjesec lipanj provest će se predavanje na temu „Kodeksa sigurnosti na moru “.

Opširnije: Kodeksa sigurnosti na moru

U prosincu mnogo je divnih noći, ali najljepša je ona kada čekam i strepim hoće li Sveti Nikola doći. Nikada me još prevario nije, samo ne znam gdje se cijelo vrijeme krije. Ali, ni to važno nije! Važno je samo što se u njegovoj vreći, za mene i za svu djecu krije. I ove godine smo ga dočekali i opet nas je razveselio pričom i poklončićima.
Hvala ti Sveti Nikola.
Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

Dječji vrtić Radost je u ponedjeljak, 23.03., priredio tradicionalnu Izložbu dječjih radova koja se uvijek održava u danima proslave Dana Općine. Iako je bilo loše vrijeme 'stisli' smo sve naše Male mafrinaše u prostore Centra za kulturu i pokazali brojnoj publici kako smo naučili Vrtajicu,

Opširnije: Tradicionalna Izložba dječjih radova i nastup male mafrine

 © 2015 Dječji vrtić "Radost" Vela Luka. Sva prava zadržana.

Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).