Cijenjeni posjetitelji Dobro došli na stranice Dječjeg vrtića "Radost" iz Vele Luke.

U četvrtak, 31.03., u našem vrtiću se održao Festival životinjskog carstva. Radi se o istoimenoj lutkarskoj predstavi u izvedbi Studija Suncokret.Duško Mucalo, autor i redatelj predstave, na pola sata je na zabavan način približio našoj djeci kako su se to životinje odlučile pokazati na festivalu. Neke su se trudile i vježbale, neke varale i podmićivale žiri, a sve na zabavan i smiješan način. Najmanji su plesali koliko su mogli dok su oni malo stariji uspjeli i izvući pouku. U svakom slučaju smo se lijepo proveli pa se nadamo da će nam gospodin Mucalo smisliti nešto i za dogodine.


Maškare su vrijeme kad spremno dočekamo svoje prijatelje iz Trtajuna. Male maškare su počele pristizati od ranog jutra, a kao i svake godine nije bilo straha da će nešto poći po zlu jer je na svakom koraku bio po jedan super junak!

Opširnije...

Dječji vrtić Radost,  u srijedu, 04.02., posjetio je Kiki-Riki. On vam je Čupkov prijatelj i pravi pravcati mađioničar! Izveo nam je predstavu pod nazivom 'Smiješna priča' uz pomoć Šime (njegove papige naravno).

Opširnije...

 © 2015 Dječji vrtić "Radost" Vela Luka. Sva prava zadržana.

Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).