Cijenjeni posjetitelji Dobro došli na stranice Dječjeg vrtića "Radost" iz Vele Luke.

Naš najdraži klaun Čupko nas je opet došao uveseliti svojim novim trikovima. Ovaj puta radilo se o predstavi Idemo u zoološki vrt u kojoj je Čupko kroz pjesmu, igru i čaroliju upoznao djecu sa životinjama koje žive u zoološkom vrtu i dolaze iz nekih dalekih krajeva. Na kraju predstave svako dijete je dobilo CD sa Čupkovim pjesmama. Vjerujemo da će i roditelji tako moći uživati u svim novim Čupkovim hitovima.

 Galeriju slika možete pogledati ovdje.

U petak, 11.10., naš je vrtić posjetila ekipa glumačko-lutkarske udruge Marioneta. Radi se o braniteljima čiji je cilj pomoći siromašnoj djeci te djeci s posebnim potrebama. Naša djeca su tako imala priliku družiti se s njihovim lukama na koncu, doznati kako se njima upravlja i pitati što god ih je interesiralo. 

Galeriju slika pogledajte ovdje. 

U četvrtak su nas posjetile Luške mažoretkinje ne bi li nam pokazale čime se to one bave i što sve znaju. Teta Mila je pustila veselu muziku i sa svojim plesačicama, od kojih su 2 bile naše male vrtićarke, napravila mali tulum. Naša djeca su sa zanimanjem sve promatrala, a onda se i sami okušali u istezanju, kretanju i baratanju sa štapovima. Cilj ove posjete bio je da se djeca zainteresiraju za ovakav oblik zabave, a ujedno i brige o svom tijelu pa su tako svi pozvani da se pridruže ovoj veseloj skupini. 

Galeriju slika možete pogledati ovdje.

 © 2015 Dječji vrtić "Radost" Vela Luka. Sva prava zadržana.

Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).