Cijenjeni posjetitelji Dobro došli na stranice Dječjeg vrtića "Radost" iz Vele Luke.

Pedagoška godina 2019/2020

projekt: ljudsko tijelo

skupina: Predškolska Snjeguljica

odgojiteljice: Maja Žuvela

Tihana Barčot

Cilj projekta:poticati interes djecesa raznim pisanim materijalima(enciklopedije, slikovnice) te simboličkim igrama i igrama uloga omogućiti različite oblike izražavanja i što bolje poznavanje ljudskog tijela.

Zadaci projekta: -saznanje o djelovima tijela i mjestu gdje se nalaze, izgled organa te funkcija pojedinih organa, funkcije osjetila

                         -uočavanje razlika između građe kostiju muškog i ženskog tijela

 

 

Poštovani roditelji,

u skladu s preporukama Vlade RH i planu ublažavanja mjera uvedenih zbog suzbijanja pandemije koronavirusa potrebno je omogućiti djeci rane i predškolske dobi redovito pohađanje dječjih vrtića od 25.05.2020. uz pridržavanje epidemioloških uputa.

Napominjemo, kako s ciljem pridržavanja propisanih  mjera od strane HZJZ-a i Stožera civilne zaštite vrtić mogu pohađati sva djeca, tj. svi korisnici dječjeg vrtića.

Roditelji čija djeca će pohađati vrtić od dužna su pročitati nove SAVJETE kojih se trebaju držati da bi se mogla suzbiti pandemija koronavirusa.

U slučaju bilo kakvih promjena, slobodno se obratite svojim odgojiteljicama.

.

Srdačan pozdrav

 

Dječji vrtić Radost obavještava sve zainteresirane roditelje o upisza ljetni period ove godine (6., 7. i 8. mjesec).

Osim uobičajenih grupa (od 6:30 do 15:30) ovo ljeto nudimo i mogućnost popodnevnog odnosno smjenskog boravka za vašu djecu, ukoliko imate potrebu za tim.

Stoga pozivamo sve zainteresirane da se jave na e mail adresu sa popunjenim zahtjevom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u papirnatom obliku poštom na adresu: Dječji vrtić radost Vela Luka, ulica 27 br.17 20270 Vela Luka.

 

 © 2015 Dječji vrtić "Radost" Vela Luka. Sva prava zadržana.

Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).